Activitats culturals de març de 2012


Dijous 15 de març, a les 13.30h 


A la sala d'actes de l'institut Font del Ferro de Palafolls:
Tònia Passola (professora de literatura): Una veu encara viva. Les arrels populars a la poesia de Joan Maragall. Conferència que forma part del programa d’actes de l'Any Maragall. Activitat adreçada a l'alumnat de 1r de batxillerat. 


Dilluns 19 de març, a les 12.30

Actuació d'aquest estiu a Sant Llorenç de la Muga
A la sala d'actes de l'institut Font del Ferro: Sabine Dufrenoy, estudiosa de teatre, lectora i traductora, excap del Departament de Dansa de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i Hermann Bonnín, director de teatre, actor i professor d'art dramàtic, exdirector de la Real Escuela Superior de Arte Dramático y Danza de Madrid, de l’Institut del Teatre, del  Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya i exmembre del  Consejo Nacional de Teatro del Ministerio de Cultura, interpreten Les Ungles del Guant / Ronda de Rimbaud. Es tracta d’una tria d’una vintena de poemes del poeta simbolista francès Arthur Rimbaud, traduïts per Joan Brossa i publicats el 1974 per Edicions 62. Sabine Dufrenoy en recita la versió original i Hermann Bonnín la traducció que en va fer Joan Brossa. Activitat que s'emmarca dins dels actes del Dia mundial de la poesia, que se celebra a una vintena de municipis de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Activitat adreçada a l'alumnat de 1r i 2n de batxillerat. 

Dimarts 27 de març, a les 12.30 

A la sala d'actes de l'institut Font del Ferro de Palafolls: Christian Atanasiu (actor de teatre, recitador). Actuació teatral basada en els jocs de paraules i la comicitat intel·ligent. Una selecció de diferents fragments dels espectacles QUEmexpliQUE!? i el dOn de dOn dÓnde. Activitat adreçada a l'alumnat de 1r de batxillerat.