Lliçons de prosa i vers

Una visió de la literatura catalana a càrrec dels millors especialistes. 
Tres lliçons de literatura a càrrec de professionals de la crítica literària, l’ensenyament i la poesia. A partir de la visió general d’un període, d’un autor o d’una obra, o del comentari de poemes o textos literaris en prosa, coneixerem tres maneres molt personals d’entendre i viure la literatura. Adreçat a alumnes que estudien literatura (1r de batxillerat i 4t d’ESO de l'institut de Palafolls).

-  Jordi Galves és l’autor de l’edició del Tirant lo Blanc de 1r de batxillerat, crític literari a La Vanguardia, professor de literatura a la Universitat Pompeu Fabra i membre de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona. (1r trimestre, divendres 6 de novembre de 2009: lliçó sobre Tirant lo Blanc, literatura catalana medieval)



- Pep Paré  és coautor de l’Antologia de poesia catalana de 1r de batxillerat, professor de llengua i literatura catalana a l’institut Jaume Callís de Vic i exprofessor de la Universitat de Barcelona. (2n trimestre, divendres 29 de gener de 2010: lliçó sobre Canigó, de Jacint Verdaguer)



-  Enric Casasses és poeta, recitador, traductor, articulista i editor. (3r trimestre, divendres 23 d'abril de 2010: lliçó recitada de poesia catalana dels segles XX i XXI)