The New Raemon: recital de cançons, xerrada amb alumnes 
Dimecres 20 de desembre de 2017 a les 13.35 h

Ramón Rodríguez és el cantant i compositor del grup The New Raemon. La publicació fa uns mesos del disc doble “Quema la memoria” va servir per celebrar els deu anys de trajectòria professional de The New Raemon (abans havia estat en grups com Madison, rebatejat com Madee, i Ghouls’n’Ghosts). De les més de vuitanta cançons d’aquests últims anys, vint-i-set estan recollides en aquell disc editat en format llibre amb il·lustracions de l’artista Paula Bonet. En paral·lel, el grup ha anat fent gira de concerts amb els biscaïns McEnroe per presentar el treball conjunt “Lluvia y truenos”, considerat el millor disc pop de l’any a l’Estat espanyol en els premis MIN de música independent.
De les col·laboracions musicals de Ramón Rodríguez amb altres artistes, destaquem el treball conjunt en català amb el poeta, músic i programador cultural Martí Sales i amb la cantautora Maria Rodés titulat “Convergència i unió” (2013), fet a partir de textos literaris d’autors diversos com Enric Casasses i Núria Martínez Vernis.





















La trobada de Ramón Rodríguez amb alumnat de 1r de batxillerat tindrà lloc el dimecres 20 de desembre a les 13.35 h a l’aula de cinema de l’institut Font del Ferro. Serà el primer acte del curs 2017-2018 de Poesia als barracons, cicle cultural que s’organitza a les aules de l’institut de Palafolls des de l’any 2010.